Sveriges finaste hotell, Hotell Malmköping.

Nu i semestertider är det självklart för många att man åker iväg och unnar sig själv, men varför gör man inte det året om? Efter att jag nu har varit på en liten semester hos hotellmalmkoping.se så har vi valt att börja samarbeta med dem! Hotellmalmkoping.se ligger söder om mälaren och är inte bara ett hotell, utan ett perfekt ställe att hålla i konferenser men även att arrangera fester. Men om man bara vill komma bort för en natt och njuta nu när jobben och skolorna börjar komma igång igen så har dem bland annat ett fantastiskt utespa med bastu. 

 

Men just nu när vi har ett virus som härjar här i samhället kanske man känner sig lite osäker att åka bort, och sova någon annanstans än hemma, men personalen på hotellmalmkoping.se städar alla rum mycket nogrannt, och för säkerhets skull har dem alltid ett 24-timmars fönster där ingen bor i rummen mellan gästerna. Personalen desinficerar även olika ytor men jämna mellanrum och dem följer myndigheternas restriktioner. Hotellmalmkoping.se försäkrar sig även om att all personal stannar hemma vid minsta symptom, och uppmanar gäster att avboka om man inte känner sig pigg. 

 

När vi besökte hotellmalmkoping.se åt vi även på deras restaurang, och det var verkligen något att rekommendera! Till förrätt serverade dem en örtgazpacho som var riktigt trevlig och perfekt som en förrätt, så man orkar med sin huvudrätt. Och till huvudrätt blev vi serverade en sejfile som förrätten, var väldigt uppskattad. 

 

Vi passade även på att testa utomhusspat, och att sitta i den varma utomhusjacuzzi när det var lite kyligare i luften var riktigt avslappnande. Vi var ju också tvungna att svettas lite i bastun när man hade chansen, själv tycker jag det är så underskattat att basta. 

 

Jag tycker verkligen att ni ska unna er, ta en tripp till hotellmalmkoping.se och släpp alla måsten och slappna av. Boka och ha något att se fram emot nu i höst, det är ni värda!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *