Stubbfräsning i Västerås

I den här artikeln kommer vi att presentera vår samarbetspartner inom stubbfräsning i Västerås – Fräsgubben AB.

Många gånger kanske du haft tankar på att du behöver fräsa bort ett par stubbar som du stör dig på. Det kanske handlar om ett par stubbar som står olämpligt till på din tomt, det kanske handlar om att du nyss fällt X antal träd och behöver utföra en stubbfräsning på stubbarna. Anledningarna kan vara många!

Med dagens häftiga stubbfräsningsmaskiner så är det möjligt. Vi tog nämligen hjälp av Fräsgubben i Västerås när vi behövde utföra en stubbfräsning i Västerås. I vårt fall handlade det om 4 stubbar som vi behövde fräsa bort. Vi fick en offert av honom efter att han hade tittat på arbetet och tidsåtgången. Priset var riktigt bra och vi tvekade inte en sekund på att anlita Fräsgubben för vår stubbfräsning.

Själva jobbet gick relativt snabbt och stubbarna var puts, borta. Vi bad Fräsgubben lämna kvar fliset från stubbfräsningen eftersom vi vill använda fliset när vi anlägger en ny gräsmatta.

Vi kan definitivt tipsa om att ta kontakt med Fräsgubben ifall ni har behovet att bli av med ett par stubbar. Vi blev supernöjda!

Vilka är Fräsgubben i Mälardalen?

Fräsgubben är ett företag som under många år pysslat med stubbfräsning runt om i Mälardalen, men främst Västerås. I dagsläget är det honom man vänder sig till om man önskar fräsa en stubbe på sin tomt. Han utför jobb åt privatpersoner, företag, bostadsrättsföreningar och kommuner. Ingen stubbfräsning är för liten eller för stor. I dagsläget har Fräsgubben 3-4 stycken olika maskiner för stubbfräsning, vilket gör att han kan ta vilken fräsning som helst.

Vi är stolta över att samarbeta med Fräsgubben och att vi får möjlighet att nätverka tillsammans med Fräsgubben och hans stubbfräsningar. Tveka inte om ni behöver hjälp i mellansverige. Fräsgubben fixar det! Kontakta honom här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *