Nordisk Maskin – din nya toppleverantör i Norden

År 2020 startades Nordisk Maskin med ambitionen att bli den största leverantören av maskiner, redskap och tillbehör till privat- och företagskunder runt om Sverige och Norden. 

VLTMedia träffade upp ägarna bakom Nordisk Maskin för att diskutera deras enorma framgång och framfart på marknaden.  

 

Vad kan man som kund förvänta sig av Nordisk Maskin?

Som kund kan man förvänta sig ett brett sortiment med otroligt många produkter som är tillverkade med fokus på kvalité och hållbarhet. Vi samarbetar enbart med tillverkare i toppklass som exempelvis Engcon, SE-Equipment och Swepac.

Vi utökar också vårt utbud löpande och jobbar ständigt för att få in nya maskiner, redskap och verktyg. Vi vet hur stor efterfrågan på dessa produkter är och det är viktigt för oss att hänga med i svängarna. Ambitionen för Nordisk Maskin är och kommer alltid vara: Bli bäst i Sverige och Norden.

 

Något vi ständigt jobbar med parallellt är att hålla snabba leveranstider till våra kunder. Ibland har man inte tid att vänta på sina nya produkter – det kan handla om att man måste ha dem i verksamheten för att kunna utföra arbeten. 

 

Vilka är Nordisk Maskins populäraste produkter just nu?

Vi har ett par populära storsäljare i vår webshop, men om vi ska välja ett par produkter är det nog redskapen till grävmaskiner såsom skopor, gripar och fästen. Våra egna maskiner har också sålts i snabb takt – just nu väntar vi på att fylla på lagret med våra egentillverkade maskiner. 

 

Sen har våra produkter från Swepac vuxit något enormt också, exempelvis våra markvibratorer – där ser vi ett ökat intresse och behov.

 

Om man vill komma i kontakt med Nordisk Maskin, hur går man tillväga?

 

Våra kunder är viktiga för oss och vi satsar väldigt mycket på ökad tillgänglighet i vår kundtjänst. Om en kund vill komma i kontakt med oss så skulle jag tipsa om att ringa oss på 0589-102 32 eller så skulle jag rekommendera om att mejla oss på info@nordiskmaskin.se. Vår kundtjänst består enbart av kunnig personal som har lång erfarenhet av maskiner och redskap som säljs på NordiskMaskin.se.

Kundtjänsten finns tillgänglig varje vardag mellan 08:00 och 17:00. 

 

Besök www.nordiskmaskin.se för mer information!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *