Kundundersökning för VLTmedia.se

Vi kommer nu att påbörja en kundundersökning angående sporten och ungdomsverksamheten i Västmanland fungerar. Vi ska försöka gå in på djupet och ta fram information och verkligen se vad som behövs göras för att få fart på ungdomsverksamheten och rörelsen. För att göra detta har vi tagit hjälp av supportföretaget som kommer ha hand om hela projektet och analysen.

Varför vi valt att riktiga in oss mot sporten och aktiva ungdomar är för att det är något vi själva brinner för och ser som något väldigt viktigt. Det ska bli väldigt spännande att se hur man gör och vilka resultat som kommer komma fram i en sådan här kundundersökning.

Idag sitter ungdomar och barn för mycket framför datorn viklet gjort att man tappat för mycket i aktivitet. Idag spelar ungefär 9 av 10 ungdomar någon form av spel framför datorn, genom spelen så umgås man och man bygger upp digitala vänner och gemensamma aktiviteter utan att behöva lämna hemmet.

Kundundersökningen ska bli väldigt intressant och vi kommer löpande att uppdatera er här på hemsidan angående hur kundundersökningen går.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *