elciggaretter framtiden?

Vi har flera på kontoret som årsvis försöker att sluta röka cigaretter, oftast är det samma personer som säger att dem skall sluta. Varje år börjas det, “Nu ska jag sluta röka” och så hoppar samma personer in i snacket och de bestämmer sig samtidigt. Man kan väl säga som så att det pågått ett par år nu vilket gjort att det faktiskt börjar bli en rätt rolig grej att följa för oss som inte är inblandade.

Självklart kom snacket igång i år igen till min glädje, och vi är nu igång på kontoret med en liten vadslagning för att trigga våra härliga medlemmar i sluta röka kampanjen. Vi har faktiskt hjälp dem lite på traven genom att köpa elcigaretter som skall vara ett extremt bra verktyg för att gå över från cigaretter till elcigaretter.

Tävlingen eller vad man skall kalla det startade 1 Juli och kommer då pågå förhoppningsvis tills alla slutat röka vilket skulle vara fantastiskt bra för ALLA, och då menar jag verkligen det då det blir en jäkla massa pauser i form av rökpauser varje dag. Så med lite tur kan vi få till lite bättre produktion i form av att man slipper dessa raster som man behöver ta för att röka.

När snacket började gå i personalen om att man ska sluta röka så bestämde vi oss ickerökade att samla pengar och beställde då hem ett gäng elcigaretter för att faktiskt hjälpa till på traven. Det var inte alls dyrt, utan väldigt billigt om man ser till hur mycket pengar man kommer tjäna i form av att slippa köpa cigarettpaket.

Det finns även en massa smaker man kan använda för att ladda elcigaretterna för att bästa möjliga sätt också tycka det är gott. Vi köpte ett Flask kit till våra kollegor, sedan får de själva beställa smakerna själv om de tycker det är bra.

Det ska bli väldigt intressant att följa och jag håller verkligen tummarna att man kommer att lyckats denna gången. Är det någon av er där ute som provat elcigaretter så skicka gärna in er berättelse till oss så kan vi använda den för att motivera våra kära kollegor ytterligare i rätt riktning. Skicka gärna in om ni även har andra tips som kan hjälpa till på traven.

Ha en fin dag, vi kommer löpande att uppdatera hur det går!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *