Ekologiska produkter

Vi tänkte i den här artikeln informera om en sida som tänker på vilka produkter man verkligen säljer. Det är en mindre butik på internet som endast fokuserar på ekologiska produkter. Och när vi säger så menar vi att det faktiskt är en tjej som testar alla produkter och ser till att de verkligen håller vad den lovar. Man säljer alltså inget man inte har provat och vet fungerar, vilket för sidan väldigt trovärdig. Något jag fastnade för var de ekologiska gosedjur som finns på sidan. När man går i affärer och handlar gosedjur till sina barn tänker man kanske inte riktigt på vad man köper. Men när man läser innehållet på Underbara Eko och sidan så får man en liten tankeställer då väldigt många gosedjur innehåller gift, vilket jag kan tycka är bedrövligt. Bedrövligt att det säljs men också bedrövligt att man inte har kollat upp detta tidigare. Eftersom barn ofta har en förmåga att tugga på allt som finns så får de i sig icke bra ämnen i kroppen, vilket inte känns bra alls.

Jag valde därför att göra en beställning på ett ekologisk gosedjur och bytte ut dem vi hade hemma direkt mot detta gosedjuret. Det mottogs förvånansvärt bra vilket var tur, då jag trodde det skulle bli krig om det gamla gosedjuret. Tack och lov gick allt bra med det snabba bytet 🙂

Jag tror det tog ungefär 2-3 dagar att få hem gosedjuret vilket är precis lika bra som vilken stor jätte som helst. Jag tycker också att det är trevligare att hjälpa ett mindre företag än att hela tiden köpa hos jättarna. Jag lägger faktiskt gärna någon slant extra även om man självklart är prismedveten. Men i detta fallet när det gäller Ekologiska gosedjur så är det helt klart värt dem extra slantarna man lägger ut för att få hem giftfria gosedjur.

Är det något ni undrar över så tveka inte att bara slänga iväg ett mail till mig. Jag svarar så snabbt jag bara kan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *