Rätt pris på ditt studentplakat

Som du säkert vet, och är antagligen anledningen till att du läser denna artikel så närmar sig studenten. Det är inte bara en stressig tid för studenterna som har mycket att hinna klart och förbereda, utan även en stressig och kostsam period även för familjen. Mycket som ska fixas och ordnas med.

Inte minst ska det där studentplakatet fixas. Bild ska bestämmas, mall ska utformas och inte minst ska beställningen läggas så man hinner få det innan studenten. Men vart hittar du egentligen billiga studentplakat och vart får du ut mest för dina pengar?

Det är svårt att säga, för som med allt annats är inte priset allt. Du får ofta vad du betalar för brukar dom säga men så är inte fallet, dock är det viktigt att veta vad det är man betalar för.
Ofta kanske du ser erbjudanden så som ”studentplakat från 99 kronor” eller liknande, och visst, du kanske kan få något som liknar ett studentplakat för denna peng men är det verkligen ett sådant du söker?

Vad är det som kan skilja de olika leverantörerna åt, och vad är det man ska kika efter? Kan man jämföra studentplakat bara sådär?

För det första, det mest uppenbara kan man ju kontrollera sådana saker som storleken, samt om man får med en träpinne osv. Andra saker är kvaliteten på utskriften, man vill ju inte att det ska va suddigt, men å andra sidan ska du bara använda det en dag, det ska inte vara en tavla på väggen i flera år så betala för mycket för en knivskarp bild kan jag tycka är onödigt.

En sak som jag däremot tycker är viktig är materialet, eller behandlingen av studentplakatet. Som vi alla vet som bor i Sverige är det inte alltid strålande sol vid studenten. Så en sak som man kan kika på är om studentplakatet är vädertåligt, det vill säga, tål det regn utan att trilla sönder?

Så som sagt, kolla storlek, kommer pinne med, samt är plakatet vädertåligt? I så fall är det ett godkänt studentplakat, hittar du flera med dessa parametrar så är det dessa studentplakat du kan jämföra priset på.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *