Mobilskal som accessoar

Jag tror, eller snarare vet, att jag inte är ensam om att mobilen får följa med i princip överallt. Det kvittar vart jag ska. Den har liksom blivit en sådan kär ägodel och ibland känns det nästan lite dumt. Men hur som helst vill jag så klart att den ska hålla länge och att den är i så bra skick som möjligt. Och någonting som jag tycker inte bara är praktiskt utan också väldigt snyggt är olika mobilskal. Jag har faktiskt flera olika som jag kan byta mellan och det är ganska kul med ett nytt skal emellanåt. Man behöver inte byta ut sin mobiltelefon lika ofta för det känns som en ny telefon bara för att man byter ut själva skalet. Och bättre kan det ju egentligen inte bli? Eller vad tycker ni?

Matcha tillfället

Det händer ganska ofta att man ska iväg någonstans och det kan vara helt olika tillfällen. Då tycker jag att mobilen trots allt är en viktig accessoar som man borde passa på att matcha resten av klädseln med. Och då är det ett ypperligt tillfälle att byta skal enligt mig. Det är till exempel alltid bra att ha ett enfärgat skal hemma som man kan slänga på telefonen om man inte vill göra så mycket väsen av sig. Svart är ju alltid elegant och passar till allt. Ibland ska man kanske på någon färgsprakande fest och då kan det vara kul med ett piffigt mobilskal i någon härlig färg eller något fräckt mönster! Det är fantasin som sätter gränser för vilket skal du väljer. Jag tycker att man kan vara lite modig och välja något mobilskal som man vet att i princip ingen annan kommer att ha. Sedan är det inte heller någon dum idé att ha ett skal som fungerar i vardagen. Det händer ju ganska lätt att man tappar telefonen då och då och när det händer är det inte så kul om man har lagt ner en del pengar på sitt mobilskal om det går sönder. Eller om det skulle skava i hörnen.

Köp olika

Med andra ord är mitt bästa tips att ha en liten garderob för dina mobilskal också med ett par ombyten. Mobiltelefonen har trots allt blivit en ständig accessoar för de flesta i dag och då är det inte fel om skalet får matcha dig som person men också passa resten av dina kläder.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *