Kom igång med I FORM

Vi tänkte i den här artikeln tipsa om olika tidningar som man kan få via prenumeration med premie. Det finns faktiskt väldigt bra tjänster för att hitta en trevlig tidningsprenumeration. Ett alternativ är att ta del av prenumeration.online som listar varje tidning efter kategorier.

Du kan snabbt och enkelt gå in på sidan och klicka in dig på den kategorin som du gillar och tror kommer ha användning utav. Det är alltid roligare att beställa en tidningsprenumeration och få något trevligt på köpet.

Om du gillar träning så har Iform ett väldigt fint erbjudande där du får en löparjacka eller en speedklocka när du beställer en tidningsprenumeration. Detta är ett specialerbjudande som man bör nappa på. De brukar inte vara tillgängliga alltför länge.

Löparklockan är av bra kvalitet och mäter både hastighet och distans vilket underlättar din träning. Klockan har en bra och stor LCD-skärm där du enkelt kan se tiden och distansen. Den har också en väldigt fin design.

Har man svårt att faktiskt motivera sig för att gå ut och träna kan faktiskt en löparklocka göra väldigt mycket, På så vis kan man tävla mot sig själv och hela tiden sätta nya mål man ska slå vid varje löptur. Det blir roligare, för vi är gjorda att tävla.
Bjud in en vän till tidningen och börja spring tillsammans, ni kommer att kunna motivera varandra och samtidigt få en trevlig läsning efter löparpasset.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *